top of page

Ce este Scoala de Cub?

Cine este profesorul Flavian Glont?

Unde este scoala?

Ce este Scoala de Cub?

               

              Totul a pornit din pasiunea maestrului in Rezolvarea Cubului Rubik, Flavian Glont! Aici, copiii invata rezovlarea rapida a cubului Rubik de diverse forme si nivele de dificultate! Toate cele 4 pachete oferite de Flavian Glont sunt foarte bine sistematizate pentru copiii de minim 6 ani ! Atmosfera unei sedinte de Cub este cu mult diferita fata de cea de la scoala sau alte tipuri de cursuri extrascolare! Aici, ne asezam la masa in forma de cerc, fiecare cu cate un Cub Rubik si impreuna invatam rezolvarea acestuia! Copiii isi dezvolta abilitatea matematica, cea de memorare, viziunea in spatiu, spiritul competitiv si responsabiltiatea de a organiza! De ce? Pentru ca o data la cateva luni, Flavian organizeaza competitii private de speedcubing intre cursanti! Se aduc cronometre speciale, iar cursantii vor juca doua roluri : cel de participant si cel de arbitru! Cu aceasta ocazie, ei invata sa se concentreze sub privirile prietenilor si parintilor dar si sa organizeze un eveniment intr-un mod eficient si corect! Aceasta comunitate este in continua crestere si ne simtim extraordinar impreuna! Va asteptam! Pentru tarifele cursurilor , puteti vizita sectiunea "Acasa" deruland in partea de jos, iar detaliile despre "Pachetele Rubik" in sectiunea dedicata!

Cine este profesorul Flavian Glont?

         

           Flavian Glont este un performer international de care este posibil sa fi auzit in trecut! El a facut parte din echipa "SPEEDCUBING" ce a castigat show-ul "Romanii Au Talent" in 2015! Dupa aceasta participare, a fost si concurent la celebrul "Britain's Got Talent" in 2016 unde englezii au ras de el in momentul in care a spus ca este din Romania! El a rezolvat 3 cuburi Rubik legat la ochi si a uimit o Lume intreaga prin auditia sa si a pus o amprenta pozitiva tarii asupra Europei! Flavian a strans in Total peste 97 de milioane de vizualizari in mediul Online si a devenit oficial cel mai popular Speedcuber din toate timpurile la numai 20 de ani! Flavian a mai participat si la iUmor in 2017 unde a impresionat cu un moment mai dinamic si mai diferit ce includea tot cuburile Rubik! Are spectacole prin toata tara in prezent, dar si cateva spectacole private in : Las Vegas- SUA, Amsterdam - Olanda, Londra- Marea Britanie , Barcelona - Spania.

Flavain Glont are o experienta de 4 ani de zile in predarea cubului Rubik, insa o data cu intrarea la facultate si mutarea in Bucuresti, el a vrut sa aduca scoala la un alt nivel in capitala si cu siguranta acesta este un vis implinit! 

*Puteti gasi mai multe informatii despre Flavian Glont in mediul online, dar si auditia sa de la "Britain's Got Talent" pe You Tube! Puteti Accesa si pagina de Facebook lui Flavian Glont sau a scolii "Scoala de Cub HiQube" unde puteti lasa mesaje de asemenea! 

De asemenea, un interview amanuntit realizat de RedBull il puteti citi aici:

Click : Link interview>>

"Va astept intr-un numar cat mai mare! E timpul sa dezvoltam tara, iar pentru asta, investitia in generatia prezenta este cheia unui viitor stralucit!" - Flavian Glont

Click : Vezi LOCATIA>>

bottom of page